Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εφαρµοσµένης και Θεωρητικής Ειδίκευσης στην Οµαδική Ψυχοθεραπεία κατά Irvin Yalom και τα Σχεσιακά Δυναµικά της Οµάδος

  • Τα εκπαιδευτικά µας προγράµµατα προσφέρονται από το Ινστιτούτο Σχεσιακής & Οµαδικής Ψυχοθεραπείας (πρώην Ινστιτούτο Γνωσιακής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας) και απονέµουν τα Μεταπτυχιακά Προγράµµατα Εφαρµοσµένης και Θεωρητικής Ειδίκευσης στην Οµαδική Ψυχοθεραπεία κατά Irvin Yalom και τα Σχεσιακά Δυναµικά της Οµάδος. Τα Διπλώµατα περιλαµβάνουν γνώσεις σχετικά µε Θεραπευτικές Οµάδες και Οµαδικά Δυναµικά στο χώρο συµβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε Ενδονοσοκοµειακό και Εξωνοσοκοµειακό πλαίσιο.
  • Οι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού Διπλώµατος Εφαρµοσµένης Ειδίκευσης στην Οµαδική Ψυχοθεραπεία κατά Irvin Yalom και τα Σχεσιακά Δυναµικά της Οµάδος έχουν την δυνατότητα να αναγνωριστούν από την Διεθνή Ένωση για την Οµαδική Ψυχοθεραπεία (ICGP) δια της υπογραφής του Διευθυντή ΙΣΟΨ και ενός Ιδρυτικού Μέλους ΙΣΟΨ. Η αίτηση βαραίνει αποκλειστικά τον απόφοιτο ΙΣΟΨ και κοστίζει 800€. Όλοι οι απόφοιτοι µας του Μεταπτυχιακού Διπλώµατος Εφαρµοσµένης καιΘεωρητικής Ειδίκευσης στην Οµαδική Ψυχοθεραπεία κατά Irvin Yalom και τα Σχεσιακά Δυναµικά της Οµάδος του επιπλέον λαµβάνουν τους Μεταπτυχιακούς Τίτλους σπουδών που απονέµει το ΙΣΟΨ.